mandag 17. desember 2012

Vel overstått.

Det var den helgen, og fin var den. Gikk over all forventning, minsten smilte og var fornøyd. En del oppvåkninger om natten er jo både akseptabelt og forventet. Når jeg attpåtil har rukket og ta bilder og åpne Epla butikken sier det alt om minstens eksemplariske oppførsel. Bilde av vårt hjemmelagde studio:

Nå er det altså i gang, og det ligger hele 7 tepper ute. Har 7 til, men tror det er best å legge ut litt etterhvert. Her dere noen kommentarer til siden? Vil gjerne høre din mening. http://epla.no/shops/etterbokadesign/

Har lest lenge på de ulike bloggene om julestresset som kommer og tar oss. Yes, har jeg tenkt, lett klart å unngå julemaset i år. Men den gang ei, i dag ble jeg grepet av stresset for alvor; ikke en gave er innhandlet og kun ca halvparten vet jeg hva jeg skal gi. Har også elegant hoppet over julekortene noe mamma så fint klarte å gi meg verdens dårligste samvittighet for ("kan jo bare sende til noen da.. å ja? ikke sendt til noen nei? jaja, det er helt ok det også"). Nå er vi jo liksom blitt en liten familie og da skjønner jeg vist at kort hører med, men det er bare så forbannet mye jobb med det, og jeg vil heller.. hehe, sy:) Har allerede sendt ut takkekort for gaver ved fødsel og dåpsinvitasjoner. Ah.. jaja, har ihvertfall drevet heftig multitasking i dag.

1 kommentar:

 1. Skal si du har vært effektiv og flink :)

  Beklager at jeg bruker evigheter mellom besøkene mine, men jeg ser at tiden ikke strekker til i julestria.

  Jeg skal hjem til mor og far julaften og har ikke tenkt å flytte ut igjen før tredje dag jul *fnis* Vi har så mange koselige og gode tradisjoner mine søsken og foreldre at jeg tviholder på de så lenge jeg kan. Regner med at nye tradisjoner kommer fort nok, så fort man skal feire sammen med mann og barn.

  Hvis jeg ikke rekker innom deg før jul, ønsker jeg deg en fortryllende og magisk jul,

  Juleklem fra
  -Maia

  SvarSlett

Skriv noe da vel, tar veldig gjerne imot tilbakemeldinger og kommentarer.