onsdag 12. desember 2012

Nattmaraton

For en natt. Minsten liker svært dårlig at jeg inntar melk noe som desverre skjedde i går. Dere skulle sett bollene på barselsgruppen, kunne ikke dy meg. Boy, fikk jeg betale for det i natt. Våknet til hyl kl 3 og etter det var det hyl og skrik hver halvtime natten gjennom. Man blir da nesten psykotisk av sånt.. Har forbannet denne bollen i hele natt..

Men men, ny dag, nye bloggmuligheter og mer tid til Epla planlegging. Skal du ikke ut da sier du? Det er bikjekaldt i dag og under minus ti skal ikke disse små babyene ut. God unnskyldning for kosedag inne. Ei heller er det dumt at minsten nok er utslitt etter å ha trent lungene sine i hele natt slik at han nok kommer til å sove bra på dagen. Mulig vi stikker en kort tur på babysang og svinger oss til "baby samba". 

Planen og ønske i dag er å prøve å ta noen produktbilder. Skal først lese ferdig Unni Stand sine Epla tips på http://unnistrand.blogspot.no/. Skjønner at det ikke er bare å knipse noen bilder, veldig viktig med lekre bilder. Jeg mangler totalt fotoerfaring, har dog et noe brukanes kamera (fikk til bryllupet av mine tre brødre) Nikon D90. Lurer veldig på hvordan jeg skal få dette til. Må bare prøve meg fram litt. Om noen har noen tips setter jeg stor pris på det:)

Har forresten fått en ny ide til noe å sy. Noe jeg ikke har sett noen andre sy.  Kommer til å avsløre det om ikke så lenge:)

Nå skal jeg fyre opp toddyen her (huske å ikke sette på oppvaskmaskinen samtidig) og sette i gang med produktbilder. Uffa mei og uffa mei.. så vondt å være i mammapermisjon:)

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for besøk :-) Det er ille når man ikke får sove om natta - etter den søte kløe (bollen) kommer den sure svie :-P

  Jeg skal sannelig ta meg en tur på S&S og kjøpe magnet til knappenåler...minst 10 stk :-) Jeg er kunst-og håndverkslærer, og rimelig lei av å plukke knappenåler ;-)

  Får håpe du får sove i natt da - klem Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre, den er så bra som den ser ut:) Spent på natten, håper lille melkeproteinene er ute av minikroppen hans:)

   Slett
 2. Kjedelig når de reagerer sånn på noe vi inntar. Jeg har heldigvis sluppet så mye av det. Tråden er forresten fra Ikea. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar, den må nok handles inn, var veldig fin:)Heldig som har sluppet matallergier, er noe ordentlig herk, må passe sånn på hva man spiser. Men alt er jo verdt det:)

   Slett

Skriv noe da vel, tar veldig gjerne imot tilbakemeldinger og kommentarer.