søndag 9. desember 2012

Julemarked; check.

YES! Jeg klarte det. 15 tepper ble ferdigsydd akkuratt i tide (overraskende?! Sa noen flink pike syndrom?) og kl 10.30 trappet jeg opp på Julemarkedet på Blå. Siden jeg skulle amme min lille 3 mnd gammel engel mellom slagene var jeg veldig spent på lokalet og om det var like kaldt ute som inne (hallo brystbetennelse). Til min store glede var det en slags varmefunksjon i lokalet slik at det var +10 i stedet for - 10. Mannen fikk ansvaret for minsten og tok med seg en kompis på lunsj. Jeg rigget meg opp og ventet spent. Det var en god del mennesker og følelsen med å stå bak en "disk" og selge noe man selv har laget var så stor som jeg hadde håpet. Jeg prøvde kontrollert og med en ro og gjennomføre salgene og når folk bestemte seg og betalte prøvde jeg å ikke hoppe i været, men inni meg skalv jeg av lykke og begeistring:) Når kjøperen endelig var ute av lokalet kunne jeg hoppe av glede (en dum uvane jeg har, syns i utgangspunktet det er både barnslig og litt bertete). Gledesutbruddene var til stor forundring for den russiske damen med tovede votter ved siden av meg.

På markedet sto også http://handmadevibeke.blogspot.no/. Kjente ikke til henne fra før, var gøy å oppdage henne og se alle de fine tingene hennes. Hun var så erfaren og var til stor inspirasjon for meg, lager utrolig mye fint. Sorry at jeg ikke hilste Vibeke, var litt nervøs og nybegynner pingle.

Jippi, da er jeg i gang. Neste; Epla.shop:)

Her er er bilde av standen min, litt amatørmessig kanskje, men amatør var jeg jo.
 

21 kommentarer:

 1. Titter inn hos deg, - og takk for at du tittet innom meg. Håper du likte dagens spennende innlegg? ;)
  Jeg ser at bloggen din er veeeldig bred. Tror det kan ha noe med header-en din å gjøre. Prøv om du kan laste opp en str mindre, eller evt krympe header-bildet...
  Ett tips til: Ta vekk kode-bekreftelse for de som skal kommentere. Den er fryktelig irriterende. Kan hende du går glipp av kommentarer/respons også.
  ----
  Når det er sagt: Så mye fint du lager! Her kan jeg hente inspirasjon for julens hobbyvirksomhet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips, sånne ting aner jeg ikke noe om så fint du sier ifra:) Si gjerne ifra om du ser noe annet. Vurderer happy socks til momo til jul:) haha. Takk igjen. Artig, første kommentar.

   Slett
 2. Hehe, kjenner meg veldig igjen i første markedsdag ja:) Var så utrolig spent og husker godt følelsen av at folk faktsik ville kjøpe mine ting! Helt sprøtt! Så vi har alle vært nybegynnere og vet godt hvordan det er. Stå på å sy masse flotte tepper videre! Og du - klikk deg inn på linken min å få deg merkelapper. Det fortjener teppene dine + at det er litt ekstra gøy å ha merket dem sånn for sin egen del :) Synes det er utrolig moro at du ble inspirert av meg på marked:) Er ikke hverdagskost å få høre det! Selv syntes jeg det var utrolig befriende å se en til som hadde med barnevogn og liten baby. At det ikke bare var meg som var sånn sygal som bare MÅTTE få til å stå på marked i begynnelsen av permisjonstida. Og bare for å ha sagt det også - standen din virket ikke amatørmessig i det hele tatt! Tvert i mot :)

  Og gratulerer med ny blogg og eplabutikk også. Og jammen skal jeg "stalke" deg videre og følge med på bloggen din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Nå sitter jeg med store smil her. Så du husker hun rare som kom bort å spurte om lappene altså? :) Ble glad av å se din lille også som ble båret inn og ut for materunder, ikke bare meg. Bra mannfolk som støtter oss har vi fått også:) Merker jeg gleder meg til fortsettelsen, dette er gøy! Merkelapper skal bestilles, takk for tips.

   Slett
  2. Hehe, klart det! Husket entusiasmen jeg selv hadde da jeg oppdaget merkelapper;) Og det gøye er at entusiasmen ikke blir borte! jeg blir fortsatt like barnslig glad for hver nye følger og for hver ordrebekreftelse på epla :)

   Og, ja, vi har jammen bra menn som gidder en hel utedag med vogna. Og som tåler at det ser skikkelig rotete ut når de kommer hjem. For vi må jo sy må vite ;)

   Slett
 3. Så kjekt med ny blogg da. Og så mange fine tepper du har sydd! Produktiv!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Rå gøy, gleder meg allerede til tiden fremover som blogger.

   Slett
 4. Så flink du har vært! Fine tepper.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Velkommen til bloggverden. Kjekt med ny blogg.
  Titter gjerne innom igjen.

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk. Titter ofte innom hos deg, masse stilig, takk for inspirasjon. Nyt kvelden. Klem Ingrid

   Slett
 5. Heisan
  Velkommen til bloggland og takk for hilsen!
  Så artig å stå og selge på Blå, teppene ser veldig fine ut og hatten av for hvor mange du hadde rukket å sy!!!
  Masse lykke til med Epla-butikk of gode førjulsdager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, takk for besøket. Lekre teiper du bruker, kan jeg få lov til å spørre om hvor du kjøper de? God jul:)

   Slett
 6. Gratulerer med markedsdebuten. Fine tepper, lykke til med Epla-butikken.

  SvarSlett
 7. Velkommen som blogger! Har lest meg gjennom alle innleggene dine, og jeg kjenner meg igjen i det å hoppe inn i noe ukjent ved å begynne å blogge. I tillegg er vi i samme bransje, jeg riktignok ikke helt ferdig med turnus ennå, men jeg kan skrive under på at det er godt å drive med noe på den kreative siden på fritiden.
  Så gøy med markedsopplevelsen din! Fine tepper du lager! Hehe, jeg har også lyst til å juble litt når noen kjøper noe jeg har sydd. Det er jo så stas!
  Vi blogges! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:)
   Gøy med andre i helsebransjen, vi har godt av kreative pusterom innimellom vakter ja, for meg har det til tider vært redningen. Du lager de lekreste puter, og så fine stoffer du bruker. Gleder meg til å følge deg videre. God turnus videre.
   Klem Ingrid

   Slett
 8. Hei :-)
  Takk for hilsenen inne hos meg! og velkommen som ny blogger :)
  Wow, du har virkelig stått på med teppesying.
  De teppene så virkelig kjempefine ut, jeg må ta en titt innom epla-butikken din :)
  Sikkert artig å være med på julemarked :)

  Fin dag til deg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så gøy at du tittet innom meg, takk og bukk:) Blitt noen timer foran maskinen ja, men gleden ved å kombinere stoffer og se resultatet er bare så utrolig gøy, virkelig funnet min lille hobby der ja:) Utrolig smart med teip rundt telysene. Tenkt litt på det noen ganger hvordan få lysene mindre stygge, takk for tips:)
   Gleder meg til å lese hos deg videre.
   Klem Ingrid

   Slett
 9. Heisann! Takk for koselig hilsen, og velkommen til bloggverden! Kjenner meg igjen i det å være ny! Jeg trodde først at du var en uke gammel fersking som mamma (ref kommentaren hos meg), og ble lette sjokkert da jeg så at du sydde tepper og var på julemarked den første uken! Hehe. Men, uansett mektig imponert over produktiviteten din!

  Ha en fin dag!Hilsen fra Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Å nei da, ved en uke satt jeg å banket hodet i veggen pga vanskeligheter med ammingen og en skrikende liten kar på 2,5 kg, virkelig ilddåp på mammatilværelsen! Tepper var nok det siste jeg tenkte på da. Nå er overskuddet tilbake og hversagen betydelig enklere. Det aller sier om at "etter 3 mnd blir alt lettere" er virkelig sann. Var ca da produksjonen startet opp. Gleder meg allerede til neste innlegget ditt, du skriver utrolig godt!
   Julehilsen Ingrid

   Slett
 10. Ah, gjenkjennelig! Dette med hodebanking og ammetrøbbel, altså. Du finner nok et innlegg eller fem om startvansker hos meg.. :)

  Takk, det var veldig hyggelig å høre!Skrivingen er nok min måte å få ut kreativiteten på:)sånn selv om det er på hobby og amatørbasis.

  Men du, lurte på om jeg kunne spørre deg om bloggtekninsk spørsmål jeg! Hvordan du har fått til at man kan svare rett på kommentarene? Hos meg funker det kun på mobilen.

  Julehilsen fra Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg lese meg tilbake til. Alltid godt å lese at man ikke er den eneste, for man føler seg som den eneste personen i verden når man sitter der midt på natta. Skulle ønske jeg kunne svare på hvordan man kan svare rett på kommentarene, men det kan jeg desverre ikke. har ikke gjort noe, bare ble sånn, sikkert en standard innstilling. God onsdag til deg:)

   Slett

Skriv noe da vel, tar veldig gjerne imot tilbakemeldinger og kommentarer.